E-Twinning Projemiz

02.06.2023 123

2022-2023 Eğitim öğretim yılında E Twinning Projesine okulumuz adına Müdür Yardımcımız Rabia ÖNAL başvurmuştur. Balıkesir , İzmit, İstanbul , Afyonkarahisar, Diyarbakır'dan ve yabancı ortak olarak Azerbaycan’dan katılan öğretmenlerle proje yürütülmüştür.

Toplumsal yaşantımızın temel yapısını oluşturan milli, manevi, sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerimizin önemini kavratmak; değer ve tutumları öğrencilerimizde bilişsel düzeyden çok , duygu ve davranış boyutlarında da kazandırmak en önemli hedefimizdir.

Projemizin amaçları:

1-Öğrencilerimize evrensel değerleri kazandırmak

2-Öğrencilerimizin toplumsal değerlerin farkına varmalarını sağlamak.

3-Kültürel mirası kullanarak çeşitli etkinlikler yapmak

4- Öğrencilerimizde değerlerimiz hakkında farkındalık oluşturmak.

5-  Toplumsal kültüre duyarlığı arttırmak.

6- Öğrencilerimizin işbirliği becerilerini arttırmak.

7-  Öğrencilerimizin değerlerimizi davranışa dönüştürmesini sağlamak.

8- Öğrencilerimizin 21.yy becerileri olan eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek.

9- Öğrencilerimizin Web2 alanındaki becerilerini geliştirmek.

E-TWİNNİNG PROJELERİ NEDİR?

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platformdur. eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. Ayrıca; eTwinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunmaktadır.

02-06-2023

02-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-2023